Vi har alltid vært opptatt av personvern og du kan være trygg på at dine opplysninger blir tatt godt vare på hos oss.
I Norge er det nå innført nye regler om personvern og vi trenger din godkjenning.

Nedenfor kan du lese vår personvernerklæring og du kan når som helst be om at dine personopplysninger slettes.

Personvernerklæring

Om behandlingsansvarlig

Denne personvernerklæringen gjelder for personopplysninger som registreres i forbindelse med timebestillinger på nettstedet http://sivsklippotek.no .Sivs Klippotek er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn. Våre kontaktopplysninger finner du på vår hjemmeside http://sivsklippotek.no.

1. Formålet med å samle inn personopplysninger

For å kunne bestille time i salongen på nett, må du registrere en brukerprofil med ditt mobiltelefonnummer,din e-postadresse og navnet ditt. Formålet med å behandle personopplysningene er for å kunne oppfylle våre avtaler med deg .Slik ivaretar vi både dine og våre interesser når du gjør en digital timebestilling. Videre kan personopplysningene benyttes til å sende deg kommunikasjon , som for eksempel en sms med påminnelse om timen din.
Behandlingen av dine personopplysninger skjer i tråd med samtykkene du har gitt og blir behandlet i henhold til personopplysningsloven, bokføringsloven og eventuelle andre relevante lover.

2. Hvilke opplysninger samles inn

Sivs Klippotek  behandler personopplysninger som du har oppgitt ved registrering av en brukerprofil eller ved personlig henvendelse i salongen, som navn, telefonnummer, e-postadresse.
Vi behandler også opplysninger om din kjøpshistorikk .Dette er for eksempel tid og dato for når du besøkte salongen, hvilke behandlinger og /eller produkter du kjøpte, hvilke medarbeider som utførte behandlingen og hva du betalte.
Din respons på generelle kampanjer , e-post og sms- utsendelser og innlogget aktivitet på nett og i app kan bli lagret.

3. Hvordan vi benytter dine opplysninger

Vi benytter personopplysningene du selv har registrert , og opplysninger som oppstår når du benytter deg av salongens tjenester , for å kunne oppfylle våre avtaler med deg.
Det gjelder for eksempel  timer du har bestilt i salongen.
Når du gjør en digital timebestilling i salongen, vil du kunne motta en timebekreftelse på sms eller e-post, og en timepåminnelse om avtalen din .Når besøket er gjennomført vil du kunne motta en sms med kvittering og annen relevant informasjon knyttet til besøket ditt.
I tråd med dine samtykker til kommunikasjon vil salongen kunne sende deg tilbud og annen type målrettet kommunikasjon som salongen mener er relevant for deg.
For eksempel kan slik kommunikasjon sendes på sms, e-post, eller i andre kanaler som Facebook, Instagram etc.

4. Hvem deler Sivs Klippotek opplysninger med (utlevering)

Personopplysninger som du registrerer hos Sivs Klippotek  utleveres ikke til andre virksomheter eller organisasjoner uten at du har gitt et frivillig , aktivt og informert samtykke til utlevering.

5. Hvem behandler dine personopplysninger (databehandlere og underdatabehandlere)

Sivs klippotek benytter seg av Hano , som leveres av Hano as (org.nr. 980 395 006 MVA).Hano er et butikkdatasystem for frisør, hud og velværesalonger i Norge, og behandlingen av dine registrerte personopplysninger reguleres av en Databehandleravtale  inngått mellom Sivs Klippotek og Hano as.

6. Informasjonskapsler (cookies)

Vi benytter informasjonskapsler(cookies) som er en standard teknologi  som stort sett alle nettsider bruker.
Ved å bruke http://.sivsklippotek.no samtykker du at det benyttes Informasjonskapsler (cookies) i din nettleser.

7. Endringer

Sivs Klippotek kan endre samtykkevilkår og personvernerklæring for å følge nye rettslige krav,og på grunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger.
Ved endringer som krever ditt samtykke vil du bli bedt om å samtykke til nye vilkår.

8. Dine rettigheter

Dersom du vil endre dine opplysninger som du selv ikke kan endre eller vil trekke tilbake ditt samtykke, ta kontakt med salongen på telefon eller e-post.
Dersom du krever dataportabilitet, som er retten til å ta med seg egne personopplysninger til en annen virksomhet, gjelder denne retten kun personopplysninger som du selv har gitt til salongen.Det vil si kontaktinformasjonen din.

9. Sletting av personopplysninger

Vi lagrer og viser din besøks- og kjøpshistorikk for de siste fem årene når du er aktiv kunde i salongen, det vil si at du har ett eller flere besøk per 12 måneder.
Dersom du ikke lenger er aktiv kunde i salongen slettes dine personopplysninger og besøks-og kjøpshistorikk når det er mer enn 36 måneder siden forrige besøk.
Du kan når som helst be om at dine personopplysninger slettes.Det vil imidlertid bety at du må registrere deg på nytt dersom du på et senere tidspunkt ønsker å bestille en ny time hos oss.

10. Kundeservice

Har du spørsmål om dine personopplysninger eller ønsker innsyn, ta kontakt med salongen innenfor åpningstiden .